Vyberte stránku

Vážení a milí spolkoví příznivci,

ozýváme se vám po delším čase. Současná doba stále nepřeje společnému setkávání, a tak i naše spolková činnost je touto situací velmi ovlivněna, ba prakticky paralyzována. Když jsme byli nuceni v listopadu 2020 zrušit náš tradiční montérkový bál, pevně jsme věřili, že se situace brzy uklidní, a na jarní období letošního roku jsme pro Vás měli připraveno jedno krásné překvapení, které se mělo uskutečnit v sobotu 10. 4. 2021.

Bohužel, pořád nám platí přísná vládní opatření a omezení a nelze předpokládat, že by se v brzké době nějak výrazně změnila. Proto jsme museli i tentokrát připravovanou akci zrušit. Ale nesmutněte! Náš nápad v nás stále dřímá, a když nemohl být uskutečněn teď, určitě se povede uskutečnit někdy v budoucnu. V to pevně věříme!

Momentálně vám nebudeme slibovat, jak to bude dál, protože sami tápeme a nevíme. Sledujte ale bedlivě naše webové a facebookové stránky, kde se vám budeme připomínat a jakmile bude možné rozjet naši spolkovou činnost a společenské akce, dáme zavčas vědět, co pro vás chystáme.

Přejeme vám všem pevné zdraví a hlavně zdraví, ale také hodně pozitivní energie a optimismu. Věříme, že bude lépe, a už teď se na vás moc těšíme.

Za spolek Náš Rychvald, z.s.
Dagmar Pížová

Shares
Share This